• customers
  • customers
  • customers

Napa PILIH KAMI

Kekuwatan Perusahaan

dheweke perusahaan terus investasi akeh dana ing riset lan pangembangan lan inovasi, lan produk kita diekspor menyang Amerika Utara lan Selatan, Eropa lan Asia Tenggara.

Produk Kita

Dioda pemancar cahaya, LED piranha, LED chip SMD, LED daya dhuwur lan piranti rangkep liyane.

Tim Kita

Ana luwih saka 20 lini produksi LED kanthi otomatis, 16 wong ing R&D lan tim desain, kanthi kapasitas saben wulan 50.000K manik-manik lampu lan 100.000 lampu LED

LED SMD

  • Babagan kita

Babagan awake dhewe

Shenzhen Tengjie Optoelectronics Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2009 lan dununge ing Shenzhen, zona ekonomi khusus ing China. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan penjualan Meter Flukosa Darah, Fingertip Oksimeter, Lampu UV, lampu LED. Nduwe lokakarya tanpa lebu udakara 3000 meter persegi lan riset lan pangembangan independen. 20 paten sah, produk wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu SGS, CE lan IATF16949: 2016, lan duwe laboratorium uji penuaan optik lan listrik ....
Produk utama: Dioda pemancar cahaya LED, LED piranha, LED chip SMD, LED daya dhuwur lan piranti rangkep liyane. Produk aplikasi kalebu strip LED, lampu germisida ultraviolet LED lan lampu mobil LED, telung seri produk optoelektronik sing bisa disesuaikan.
Perusahaan iki duwe luwih saka 20 lini produksi sing dipimpin kanthi otomatis lan tim desain R&D lan 16 wong. Kapasitas manik-manik lampu saben wulan 50.000K, lan kapasitas lampu LED saben wulan 100.000. Perusahaan kasebut terus nandur modal akeh dhuwit kanggo riset lan pangembangan lan inovasi, lan wis nggayuh sesambungan kerjasama jangka panjang karo pabrikan chip terkenal internasional: San'an, Epistar, Osram, lan Cree.
Ing taun 2019, perusahaan kasebut nggayuh hubungan kerja sama karo Teknologi Pensiunan Tahanan Shenzhen Co., Ltd., lan minangka siji-sijine agen resmi resmi Tahanan, sing adol oksimeter getih lan produk medis liyane sing wis lulus sertifikasi FDA lan CE.
Perusahaan tujuane kanggo nyedhiyakake pelanggan lan pasar kanthi solusi berkualitas tinggi, ngupayakake keunggulan, nggawe nilai kanggo perlindungan lingkungan, lan nggawe daya saing kanggo para pelanggan. Produke diekspor menyang Amerika Utara lan Selatan, Eropa lan Asia Tenggara.
Maca liyane

Lampu Kabinet LED

+86-17322071671